máj 062015
 

1453-as nyomtatvány letöltése

Hogyan kell letölteni a 1453-as nyomtatványt? Mire való ez a nyomtatvány? A közelgő szja bevallási határidő miatt van szükség a 1453-as nyomtatvány letöltésére.

2015. május 20-ig lehet bevallani a 2014-ben megszerzett jövedelmeket. Egyre többen választják az önadózást – tehát önmaguk készítik el adóbevallásukat. Amikor a mai bejegyzés témáján gondolkoztam, nem is fordult még meg a fejemben, hogy videó formájában nyújtsak segítséget.

Majd szépen kikristályosodott, hogy a 1453-as nyomtatvány letöltése lesz a mai téma. De ez nem egy olyan téma, amit “pusztán” szavakkal körül lehetne írni.

Ráadásul alapelvem, hogy gyakorlatias infókat adjak át. Így született meg az elhatározás, hogy videó formájában mutatom meg a 1453-as nyomtatvány letöltésének folyamatát.

Bevallom így csendesen, hogy ez életem első ilyen videója, sőt egyből kettő is született. Ezért érdekel a véleményed, hogy neked hogy tetszett, esetleg milyen témában néznél szívesen még hasonló videókat, mint a 1453-as nyomtatvány letöltése.

De nem is szaporítom tovább a szót, nézd meg, hogy milyen lett a videó.

1453-as nyomtatvány letöltése

Gulyás Éva blogja/

Kép: freedigitalphotos.net

Oszd meg másokkal, hisz nekik is hasznos lehet!

Hol találkozhatsz még velem? Például a kedvelt vagy épp utált, de sokak által használt közösségi médiban, a Facebookon. Itt is rendszeresen posztolok érdekességeket, tippeket, hasznos tartalmat.

Miért teszem mindezt, mert hiszek abban, hogy a közösségi média is lehet a tudás egyik forrása, hisz rendszeresen használjuk, olvassuk, akkort miért nem lehetne megtölteni hasznos információkkal.

Vállalkozók, vállalkozni vágyók lájkoljátok az oldalam, így rendszeresen meg fognak jelenni posztjaim nálatok is.

like

Ha kérdésed van vagy szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez nyugodtan megteheted.

Itt a lehetőség, hogy ingyen kérdezz!!! Nem kell tanácsadói díjat fizetni!!!

Kapcsolatfelvételi űrlap

  2 hozzászólás to “1453-as nyomtatvány letöltése”

  1. Nagyon szépen és tényszerűen kibontott téma, persze ez csak
    az én véleményem.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

*