cégalapítás

jan 282015
 

Bt, Kft alapítás költségei – összehasonlítás

És most következzen a nagy összehasonlító teszt. Bt és kft alapítás költségeit fogom most összehasonlítani. Már korábban írtam a bt alapítás költségeiről és külön a kft alapítás költségeiről. Most azonban a két cégformát össze is fogom hasonlítani az alapján, hogy mennyibe kerül az alapítás költsége tételesen. Continue reading »

jan 232015
 

Bt alapítás költségei – 2015

Vállalkozás alapítás költséges is lehet a megfelelő tervezés nélkül. Mennyibe kerül egy bt alapítása tételesen 2015-ben? Betéti társaság alapítása során milyen költségekre kell számítani?

A Kft alapítás költségeivel már foglalkoztam a napokban. De tudni kell, hogy nem azonos költségek mellett lehet a két vállalkozási formát elindítani. Jelen bejegyzésem nem foglalkozik azzal a témával, hogy milyen cégformát válassz induló vállalkozásodnak. Continue reading »

jan 092015
 

Kft alapítás költségei 2015 

Egy új vállalkozás beindítása nem egyszerű feladat. Sok mindenre kell odafigyelni, szerteágazó tudást igényel. Érteni kell a marketinghez, joghoz, adózáshoz, számvitelhez, arculattervezéshez, kommunikációhoz, honlaptervezéshez, keresőoptimalizáláshoz…. (hú és még mennyi mindenhez) Mai írásom a kft alapítás költségeit fogja részletesen tartalmazni. Megtudod a bejegyzés végére, hogy milyen költséggel kell számolnia annak, aki vállalkozási formának kft-t választ 2015-ben. Vigyázat tele lesz számokkal. Continue reading »

dec 132014
 

Kata adózás – Mikor? Kinek? Hogyan?

Kik választhatják a Katát? Kinek éri meg? Részletek a Katáról, hogy segítsem a választást. Milyen adókkal versenyképes a Kata? Gondolom az már mindenki számára világos, hogy nem egy új adóról van szó, amit a már meglévők mellett kell fizetni, hanem egy kedvezményes adózási formáról, amit csak egy szűk kör, meghatározott körülmények megléte mellett választhat. Continue reading »